travelsize.blogg.se

kontakt: travelsize@live.se

F! A N

Kategori:Allmänt

Jag vet inte om jag egentligen vill leva i ett Sverige där det sitter extremfeminister med och styr.

Men, Sverige är en demokrati och varje röst räknas. Är det något detta parti har att tillföra som andra partier saknar, och är folkinvalda i riksdagen, så måste jag acceptera deras existens.
Alla som värderar sin egen röst bör värdera sina medmänniskors röst i detta land.
Jag är så less på all denna smutskastning hit och dit, framförallt på Sverigedemokraterna.
Om ni nu är så rädda att partiet ni väljer i valet förlorar röster till något parti ni avskyr, varför inte frammana allt bra med partiet ni sympatiserar med istället för att ge mer reklam till övriga partier? 
För dålig uppmärksamhet är fortfarande uppmärksamhet.
Varför inte engagera sig mer i hur man vill ett samhälle ska fungera och framföra det till resterande människor ikring sig med den värdighet ert valda parti förtjänar? 
Jag tycker det är bra att demokrati finns, men att göra det till något negativt är bara respektlöst, det frammanar ilska och bryter relationer på ett oerhört onödigt stadie.
Visa kärlek till den politik du tycker om, istället för att visa hat till den politik du avskyr.
Jag har varit där, jag har hatat. Det är en jobbig situation där alltför mycket energi går till spillo. Jag har istället valt att acceptera nu, att olika partier existerar för människor tycker olika. Det kommer alltid vara så.
F! får gärna vara en del av riksdagen om det är vad över 4% av Sveriges befolkning sympatiserar med, trots att dom aldrig skulle få min röst. Jag kan säga så utan att hata. Och det är väldigt skönt.
Punkt.