travelsize.blogg.se

kontakt: travelsize@live.se

3

Kategori:Allmänt

Inatt sov jag något helt otroligt bra, helt utan sömnpiller dessutom. Det var väl på tiden. Jag måste ge creds till min pojkvän för det, för nu ska han vara hemma ett tag och så sov jag bredvid honom. Tror min hjärna lugnar ner sig lite när han inte är ute och far.
Har dessutom drömt hur mycket som helst. Men det orkar jag inte gå in på.
Just idag känns livet rätt skönt, det var också ett tag sedan. Har mått riktigt dåligt den senaste tiden, knappt haft lust att prata med folk överhuvudtaget men känt mig tvingad till det, exempelvis på jobbet.
Men ikväll ska jag leka med dom finaste människorna i Gävle stad, plus min syster, och det känns faktiskt roligt, jag känner mig pepp. Det är också ovanligt numera. Det kanske börjar gå framåt igen.

2

Kategori:Allmänt

Har mått rätt kasst den här veckan, otroligt dåligt med sömn och knappt någon mat. Inatt vet jag inte hur jag sov. Vaknade i alla fall kl 5.30, men somnade nog inte förrän 3-4. Men jag hade sovit på eftermiddagen och kvällen också, vilket verkligen behövdes.
Jag har försökt somna om fram tills kl 8, men mitt huvud ville inte det.
Idag vill jag må bra. Jag behöver lite solsken.

Rutin

Kategori:Allmänt

Jag bör starta en morgonrutin. Men vissa dagar orkar jag inte.
Idag gör jag ett försök till en ny rutin. Den kanske inte kommer ske dagligen till en början. Men kanske i framtiden!

Mixing it up

Kategori:Tankar

21.00 - jag var så trött att jag mådde illa och lade mig. Det har nu gått 6,5 timmar. Jag är så less på mina insomningstabletter som endast får mig att somna, utan att jag har sovit färdigt så vaknar jag ändå.
Så nu tog jag både insomning- och sömntabletter för att kanske få sova ut för en gångs skull utan att vakna och ligga och vrida på sig.
Dessvärre är det tredje natten i rad jag tar mina insomningstabletter, så efter inatt måste jag vänta i några veckor ungefär om jag vill undkomma beroendet.
Hursomhelst, nu börjar motoriken i fingrarna försvinna och jag förstår inte vad som händer. Jag ska lägga ner detta nu. Jag orkar inte kolla och mobiltelefonen ser konstig ut, som om jag redan har kommit in i en drömvärld. Jag låter min dröm flyta på. Nu ropar dom på mig i drömmen så jag ska låta mig dras med på äventyren som kommer denna natt.