travelsize.blogg.se

kontakt: travelsize@live.se

Ett skepp kommer lastat!

Kategori:

 Snart kommer mammas sambo hit med den del av min shopping spree som mormor och morfar tog i sin resväska från London, jag var lite orolig för vikten på mina väskor trots att det hade egentligen gått ner utan att orsaka övervikt. Men, better safe than sorry.
Tänkte då ta och lägga ut allt jag handlat! 
 Det var längesen jag skrev om eller publicerade något jag inhandlat. Tror inte jag någonsin gjort det i den här bloggen.
 Så håll utkik! Det kommer. 

Vitt

Kategori:

Jag bor i ett vitt land.
Jag saknar London.

sex

Kategori:

Nu är det inte många timmar kvar, antalet ser ni i rubriken. Sen beger jag mig mot nya äventyr i Europas största stad. 
Jag ska försöka sova några timmar nu så jag kommer upp i skaplig tid innan jag måste gå till bussen.
Det är alltså första gången jag flyger helt ensam. Första gången jag åker till London. Första gången i Londons tunnelbana. Och jag ska helt själv ta mig från flygplats, hela vägen hem till min mosters dörr.
Fick höra idag att hon bor ovanför ett Starbucks. Blir mycket kaffe i veckan alltså, och det är ju bara positivt.
Jag trotsar verkligen alla mina psykiska problem med den här resan. Eller nästan iaf. Jag har ju trots allt utplanerat precis hur jag ska bete mig för att komma fram. Och tur är väl det, annars skulle jag säkert komma och fastna i Nyköping, hyperventilerandes och okontaktbar. Och skulle jag mot alla missöden komma helt fel i London så kan jag bara höra av mig till moster. Alternativt ta en taxi till hennes hus.
Allt löser sig i slutändan, så är det väl alltid.
Ja men, sömn var det på schemat nu som sagt, önska mig gärna lycka till. Det kan behövas.

Visdomsord

Kategori:

mirtazapinmys

Kategori:

Nu sitter jag välbehövlig ovjbböööömm oavbrutet fryser qet gör inte någon att det mesta blir knas. Har tagit mina dagliga sertrslin och mirtazapinbä, men också zolpidem och propaavan . Efter en ny välbehövd tandborstepaus där jag nästan gick in i garderoben i hallen har jag nu tagit mig till sängen. Det ser ut som min telefon skiftar i trä och för en stund sen trodde jag den höll påhitt förvandlas till en igelkott. 
Jag tänkte unna mig en ordentlig nattsömn, och hoppas den Håller i sig. Bara jag nu kan få i headsets så jag kan lyssna på sagan om isfolket. Just nu de ser ut som blixtrar.bokstäverna alltså. 
Datorn lyser för starkt så deTw. Oj jag tappade telefon. Måste städs av datorn.
Jag under vad jag ska drömma om.inatt. Jag tror jag hörde en get skrika nyss. Men jag vet inte. 
Det kanske var en fågel. 
När jag blundar sitt5 en stor snigel på mig. I min blomsterbädd. Vet inte vad han vill.
Det får räcka nu. Hörs

wtf

Kategori:

What the fuck
Will they fall
When to faint
Whatch this fight

Whatever, that failed.

Så. Jag somnade i bra tid, sådär strax efter tolvslaget. Vaknar två timmar senare, kan inte somna om. Så jag tog en insomningstablett, jag är fortfarande vaken.
Funderar på om jag ska ta en till så kanske jag lyckas somna, eller räcker det kanske med någon Atarax?

Snart London!

Kategori:Allmänt

På måndag lyfter jag mot skyarna!
Min kropp och mitt psyke protesterar med all sin kraft redan nu, igår hade jag sådan ångest att jag inte klarade av att åka till min arbetsträning, jag sover knasigt, och så har jag börjat få ont i halsen. Men det ska nog gå bra ändå.
Sedan vägrar min hjärna tillåta mig att packa. Jag kan för allt i världen inte fokusera på det. Det finns alltid något annat att göra. Inte roligare saker, bara annat.
Men nu är det mesta inför resan i alla fall ordnat, tror jag. Det här med att tänka klart är inte min starka sida i mången fall.
Jag önskar jag kunde ta med mig katterna. Dom gör mig alltid lite lugnare och får alla förvirrade tankar att stanna upp en liten stund.
Håret ska jag sätta om imorgon, nya fransar på fredag. Så är också det yttre fixat.
Det jag måste göra nu är att kolla om jag har tillräckligt med medicin, eventuellt hämta ut mer, och skriva ut resehandlingar.
Ja, och packa då. Fan, att det ska vara så svårt.

Packningsdistrationer

Kategori:

Människor som är söta och rara, med ord som bygger upp mitt mående åt det rätta hållet. Det är precis vad jag behöver just nu. 
En tar priset.
Då gör det inte så mycket att jag inte får ordning i tankarna på packning. 
Det känns på något sätt som att allting kommer lösa sig ändå, utan att jag måste ha stenkoll på allt.

Sen, måste jag nämna, att söta ord från typ hundra mils avstånd är nog det närmsta jag klarar av någon typ av närhet just nu. 
Jag tycker om att vara ensam. Det är oerhört skönt.

Farväl till ett år av farväl

Kategori:Allmänt

Året 2014 kom med många avslut, många farväl. Både väntade och oväntade.
Efter många svåra avslut och farväl hade jag tappat orken till det mesta.
Det sista avslutet kom dock som en lättnad, trots att det aldrig är roligt med avslut.
Det var också det mest väntade avslutet. Och det är skönt att det blev av. Att någon annan än jag behövde ta tag i det jag gått och grubblat på sedan augusti kändes dock inte särskilt rättvist. Men jag hade helt enkelt inte orken till att ta tag i det själv.

Året 2015 kommer med mycket nytt.
Det startade upp bra, med nya bekantskaper, en längtan jag inte haft på länge, en ny gnista, ett härligt musikevent på Fryshuset, och om någon vecka far jag till London för första gången i mitt liv.

Att jag också äntligen kommit in i rullningen med utredningar på psykiatrin känns också bra. Jag hoppas att dom kommer underfund med vad man kan göra för att jag ska bli frisk. Jag längtar så oerhört tills den dagen jag kan andas normalt igen.

Jag har funnit en nykärlek till Snapchat, som går sig varmt i mobiltelefonen.
Lammkött, det är också fina grejer.