travelsize.blogg.se

kontakt: travelsize@live.se

Saturday

Kategori:Allmänt

På lördag får jag förhoppningsvis något typ av besked om framtiden, och jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag längtar efter att bara få veta på ett ungefär hur det kommer se ut.
Mitt kontrollbehov har fått sig ett par rejäla knyckar i år, men det är ju bara bra att jag lär mig att allt går det inte att ha koll på. Tror det har stärkt mig ännu ett snäpp. Har trots allt inte sett något klart sedan april.

Stockholmsplanerna blir också mer och mer tydliga, att få in en ordentlig fot i branschen jag verkligen vill jobba med hade jag aldrig kunnat tro skulle gå så här lätt och smärtfritt.
Det lönar sig verkligen att sätta fram fötterna mot sina mål, håll aldrig tillbaka, sträck dig mot dina drömmar.

Snart kanske jag har den inom räckhåll, min framtid.

Your words, like silk

Kategori:Allmänt

Du gör hela min själ varm, även om du är 800mil bort. 
"Helt rätt. Du följer ditt hjärta så följer jag efter."
Längtan efter dig och vår framtid gnager i mig.
Att ha dig hemma i höst, det är min största dröm älskling.

Summertime

Kategori:Allmänt

Det är på sommaren det händer, sägs det. Ja. Den här sommaren har jag checkat av tillräckligt med goals på min bucket list. Jag brukar säga, att allt ska man väl testa en gång. Förutom saker som på något sätt kan skada eller såra andra på ett personligt plan.
Jag har gjort många saker jag aldrig gjort förr, testat saker jag aldrig trodde jag skulle våga. Och jag känner mig så himla mycket mer levande än jag någonsin gjort tidigare. Jag älskar den här tiden jag har, den som är helt i mitt eget våld. Visst har jag gjort en del dumheter som jag ångrar rejält, för att det har förvirrat människor som inte förstår sig på mig. Men jag kan inte hjälpa att jag är så speciell som jag är, och allt jag kan göra i efterhand är att be om ursäkt, vilket jag gjort. Sen får tiden bestämma om eventuella oklarheter löser sig.
Att vara singel just det här året, jag tror det var meningen att jag skulle vara det. Hade jag inte varit det hade jag aldrig växt så mycket som jag gjort i mig själv, hade aldrig lärt mig att förstå så mycket om mig själv och mina känslor. Jag börjar förstå mig på att hantera situationer jag valt att skjuta undan annars. Förstå mig på mina djupare känslor, att kunna hantera mina ups and downs bättre. Inte helt, men absolut bättre.
Den här sommaren har varit -ursäkta språket- JÄVLIGT viktig för min personliga utveckling mot ett bättre mående. Jag vill säga hej, tack och förlåt till alla som väljer att ta till sig utav det. Nya bekantskaper, gamla vänner och ja, precis alla som väljer att ta åt sig av det alternativ dom tycker passar dom bäst. Ni alla har gjort denna sommar så oerhört betydelsefull för mig. Tack, tack från hela min själ.
Sen, en extra stjärna till min Mr.Grey, som har funnits där för mig under gott och ont under större delen av det här året. Jag vill bara att du ska må bra, slippa din smärta, och komma hem och lära mig en helt ny sida av livet.

Vad är rasism?

Kategori:Allmänt

Jag blir galen på att folk går apeshit på SL för att dom ger reklamplats åt Sverigedemokraterna. Att det är rasistiskt att be om ursäkt för tiggeriet, det förstår jag däremot inte. Jag tycker det är oerhört obehagligt med tiggare, ja jag är rentav rädd för dom. Och de senaste åren har antalet tiggare växt nå oerhört. Jag tar inte mina tankar och åsikter utifrån några siffror som kan bevisa ditt och datt, jag skriver bara vad jag själv upplever och ser.
Jag vill också be om ursäkt för turister som kommer hit och behöver se det elände som egentligen inte hör hemma här. Och jag känner inte att jag är rasist för att jag tycker och tänker så. Det handlar helt om min egna rädsla för detta sätt att vara, så som de flesta tiggare har varit mot mig personligen.
Jag känner mig personligt påhoppad när dom kommer fram och skallrar med slantar. När dom sedan Inte förstår ett nej och försöker övertyga en om att ge dom pengar, det är snäppet värre. Jag blir förbannad. Och det gör mig arg att folk främjer det här sätter att leva genom att ge dom pengar.
Nej, jag blir för upprörd för att fortsätta.
Hursomhelst älskar jag den nya reklamen!
Tack för mig!