travelsize.blogg.se

kontakt: travelsize@live.se

White House Down

Kategori:Allmänt

Ikväll skulle vi ut och kalasa, jag, min syster och min kusin.  Men sedan kom en "code red" och vi gjorde upp andra planer.
Kusin Nea skulle upp tidigt imorgon och köra bil, så då bör hon ju inte vara ute och ränna på natten.
Istället tar min syster med mig på bio. Jepp, hon bjuder på hela köret. Vilken fantastisk syster jag har!
 
Som min syster uttryckte sig; "sen blir det mancandy!"
 
Channing Tatum och Jamie Foxx, i samma film. Kan inte bli mycket bättre. Eller jo. Men nej. 

Sveriges youtubestjärna

Kategori:Länkar

Jag har prenumererat på denna fantastiska unga kvinnas YouTube-kanal i X antal månader nu, och måste säga att det är höjdpunkten av vad detta land har och har haft att erbjuda på denna webbsida sedan den lanserades i Sverige, samma år som jag tog studenten (2008). 
 
Så mycket jag har skrattat åt hennes fenomenala uttalanden, i min ensamhet, har jag nog aldrig skrattat åt något annat på youtube. Och nej, jag brukar inte skratta högt ofta när jag är ensam.
 
What's up med det egentligen? Att inte skratta högt när man är ensam? Som om folk egentligen bryr sig om att jag skrattar högt med dom eller inte? Är det bara en uppmärksamhetsgrej? I så fall kräver jag nå grymt mycket mer uppmärksamhet än vad jag någonsin trott, för jag är tydligen alltid glad och har lätt till skratt när jag umgås med folk.
 
Hursom, tillbaka till vad jag ville ha sagt. Vilket var...
Man säger ju att ett gott skratt förlänger livet, så jag måste tacka Clara Henry som förlängt mitt liv nå groteskt mycket. Så jag vill skicka lite cyber-kärlek till henne tack vare detta. För mitt liv är rätt bra, liksom.
 
Nu kommer väl alla fans till PewDiePie protestera och säga att han är Sveriges youtubestjärna.
Men nej, inte i mina ögon, eller öron för den delen.
Han svär och skriker alldeles för mycket.
Och alla vet vi ju att svordommar används när man har ett dåligt ordförråd eller en olycklig version av Tourettes syndrom. Nu kanske det är så att denne manliga youtubeprofil lider av just Tourettes, i så fall ber jag om ursäkt.
Visst har denne unge man också bidragit med några extra minuter till min livslängd, så jag vill inte säga att jag tycker illa om honom. Han kan ju också få sig ett tack, egentligen. 
Sedan att han har fler prenumeranter, visst. Men det är nog för att det är fler människor i världen som är mer intresserade av spelvärlden än mens.
 
På tal om mens, så lade hon för ca 2 veckor sedan upp ett otroligt bra och roligt klipp som handlar om varför mensskydd bör vara gratis för alla kvinnor. Titta och njut!
 
Och kanske läsa hennes blogg.
Blir ni inte lika frälst som mig, ja, då har ni ingen humor. Dessutom är kvinnan vacker. PUNKT!

Platt potatis

Kategori:Tankar

Jag äter chips.
Jag tappar ner chips i min BH, som jag har.
Betyder detta att jag har chipstuttar?

Lycka

Kategori:Kärlek

Diskussionen vi hade inatt bestod främst av ordet lycka. Att inget par i hela världen kan vara lika lyckliga som vi är med varandra.
Men det stämmer nog, kärleken jag känner för denna människa kan inte mäta sig med något annat.

Min finaste älskling.

Varje morgon jag vaknar upp bredvid honom har jag en känsla som endast kan jämföras med känslan av att få alla sina drömmar slå in.
Tillsammans gör vi det bästa ännu bättre.

Snodde bilden han tog av oss igår kväll.

3-timmars måltid

Kategori:Mat och sånt

Idag tog det mig 3 timmar att äta min måltid. Gissa varför det är svårt för mig att leva ett normalt liv just nu?
Men nu ska jag bannemig ta tag i detta. Sluta skjuta upp det, och bara göra det. Det är egentligen så enkelt, det är bara tanken som sätter stopp.

Min måltid bestod av:
En portion havregrynsgröt, enligt beskrivning på havregrynspåsen, lade till ett ägg i blandningen bara. Lingonsylt och mjölk till.
Två hårdbrödmackor med smör, hamburgerkött och ost som pålägg.
En måltidsersättningsshake.
Ett glas Proviva.
En shot Aloe Vera-dryck.

Höstkänslor

Kategori:Tankar

Sista sommardagarna är passerade. Nu är det höst på riktigt. Jag känner det i hela kroppen, sinnet sätter sig i slow-mode och vill inte samarbeta riktigt.
Jag lyssnar på min spellista jag tillägnat hösten, och det känns lite bättre. Lugna melodier med röster som mest låter som klagomål. Men det är skönt för själen att lyssna på, när det är såhär jag mår.

Sedan är det väl lite extra illa nu, när jag kommit hem till mitt inte längre så kära Gävle.
Jag hade det alldeles för bra i Stockholm och det känns mest jobbigt att vara hemma igen. Tråkiga stad.
Jag känner mig tom, och som jag sa till Andrea när vi var påväg tillbaka från våran promenad i söndags:
"Jag vill inte hem igen nu, när jag fått en touch av det goda livet".
Men hemma är jag ändå, och hemma lär jag väl förbli. Hur jobbigt och tråkigt det än känns.
Men det är här mitt riktiga liv är. Och min fantastiska pojkvän, som jag inte skulle lämna för något i världen. Det är han som håller mig kvar här i stan, annars hade jag troligtvis bott någon helt annanstans, helst mer söderut.

Jag saknar faktiskt att bo i Stockholm, kände jag nu i helgen. Man har precis allt så extremt nära. Skulle jag vilja börja plugga igen, finns det en linje jag gått och funderat på. Den skulle inte finnas där i stan, men vara på pendelvänligt avstånd.

Vad har Gävle att erbjuda mig, egentligen? Vet inte. Känns inte som jag kan bygga en ordentlig framtid här, karriärsmässigt. Inte för mig själv i alla fall. Känns som att staden på sin höjd skulle kunna erbjuda ett arbete jag kanske kan trivas med, men inte tar mig framåt i livet eller kan lära mig särskilt mycket nytt.
Vi har en av Sveriges sämsta högskolor dessutom. Skulle aldrig i världen söka in där igen. 

Finns en annan väg jag också vill ta i livet, som faktiskt skulle fungera att göra, eller åtminstone påbörja, här på hemmaplan. Men det kan jag ta upp en annan gång när jag har ork nog att få det i rullning. Har i alla fall tagit reda lite på hur jag kan agera för att ta mig in i branschen.

Allt jag egentligen ska fokusera på nu är att få igång min aptit, och med det min ork både till att må bättre psykiskt och fysiskt.
Funderar på att börja blogga om det också, som en liten extra push till att vilja äta och gå upp i vikt. Finns alldeles för lite hjälp och information om det ute på internet, tråkigt nog. Och jag är trött på att studsa runt till nya läkare hela tiden. Men äter jag inte bättre denna vecka, då ska jag frivilligt lägga in mig på dropp, om det går.

Weekend i Stockholm

Kategori:Vänner

Tjabba Tjena Hallå. Det var inte igår du. 
Jag ville bara säga att jag är på besök hos bästaste Andrea som har flyttat upp till Sveriges vackra huvudstad. Något som är helt otroligt kul, för då är det så mycket billigare att hälsa på henne. Toppen, skriker plånboken.
Kom hit i torsdags, då vi bara tog det jävligt lugnt med lite findricka för att lugna våra torra halsar.
Igår förkalasade vi här i Björknäs, sedan dansade vi klackarna av oss på ett glesbefolkat Kristallen. Tröttheten slog med tiden ner oss och vi åkte hem runt 3.

Idag blir det förkrök i Mumindalen för att sedan leka vampyrer och dricka glassdrinkar tills magen blir glad. Sen kanske dansa på ett kul ställe. Det får visa sig, vad jag vet är att det kommer bli en awesome kväll, med awesome folk. Dreamhack Crew FTW!